Постанова Кабінету Міністрів України від 06 березня 2019 р. № 182 "Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності....Державною екологічною інспекцією"

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА

від 6 березня 2019 р. № 182
Київ

Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів Державною екологічною інспекцією

Відповідно до частини другої статті 5 Закону України “Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності” Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Затвердити критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів Державною екологічною інспекцією, що додаються.

2. Визнати такою, що втратила чинність, постанову Кабінету Міністрів України від 19 березня 2008 р. № 212 “Про затвердження критеріїв розподілу суб’єктів господарювання за ступенем ризику їх господарської діяльності для навколишнього природного середовища та періодичності здійснення заходів державного нагляду (контролю)” (Офіційний вісник України, 2008 р., № 23, ст. 686).


Прем'єр-міністр України

В.ГРОЙСМАН

Інд. 75


               ПЕРЕГЛЯНУТИ

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці