Інспекція звернулась до суду щодо призупинення діяльності

      

         Державна екологічна інспекція Південного округу (Запорізька та Херсонська області) подала адміністративний позов до Херсонського окружного адміністративного суду з вимогою застосувати заходи реагування у сфері державного нагляду (контролю) до ТОВ «Сільськогосподарське товариство «Івашківський інкубатор»  у вигляді зупинення господарської діяльності роботи стаціонарних джерел утворення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря до отримання відповідного дозволу.

 

     Підставою для звернення до суду стали результати планової перевірки ТОВ «Сільськогосподарське товариство «Івашківський інкубатор» .  

         Інспекцією,  у червні 2021 року проведено планову перевірку на предмет дотримання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони  природних ресурсів. Основним видом діяльності суб’єкта є вирощування рису.

         Перевіркою встановлено ряд порушень природоохоронного законодавства, одними з яких: здійснення господарської діяльності без отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами. 

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці