До уваги Суб'єктам господарювання

Державною екологічною академією післядипломної освіти та управління                                              з 07 по 21 червня 2021 року заплановане проведення курсів підвищення кваліфікації спеціалістів природоохоронних служб підприємств на тему: «Організація та здійснення управління і контролю у сфері використання природних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища суб’єктами господарювання».

Курси будуть проведені у форматі дистанційного навчання.

Оновлена програма курсів передбачає ознайомлення з основними положеннями законодавства щодо управління та контролю у галузі охорони навколишнього природного середовища та поглиблене опрацювання вимог до природоохоронної діяльності на рівні підприємства і сприятиме розвиткові професійної компетентності працівників екологічних служб суб’єктів господарювання, поліпшенню діяльності підприємств у сфері охорони довкілля.

Підтвердити участь у навчанні необхідно до 01 червня 2021 року.                 На адресу Академії для професора Тимошенка Михайла Миколайовича (e-mail: tmm_@ukr.net) надіслати дані про учасників вказавши: прізвище, ім’я та по батькові; посаду, телефон; електронну адресу слухача.

Після успішного виконання контрольних робіт, слухачам видається свідоцтво про підвищення кваліфікації встановленого зразка.

Додаткову інформацію щодо організації курсів можна отримати  за тел. 050-819-62-21,                     e-mail: tmm_@ukr.net – професор  Тимошенко Михайло Миколайович.

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці