Голова штабу громадських інспекторів із охорони довкілля відвідав  м. Запоріжжя

   

Сьогодні, 04 листопада 2021 року,  в Державній екологічній інспекції  Південного округу (Запорізька та Херсонська області) у м. Запоріжжя відбулось представлення голови Штабу громадських інспекторів з охорони довкілля при Державній екологічній інспекції Південного округу КУКРЕША Валерія Леонідовича,  якого призначено наказом голови Державної інспекції України    від 09 липня 2021 року № 329.

Державна екологічна інспекція Південного округу привітала Голову штабу з призначенням та побажала йому успішної діяльності на шляху до посилення контролю за дотриманням вимог природоохоронного законодавства на територіях підпорядкованих областей округу.

Під час зустрічі, обговорювались актуальні проблеми області, а саме: незаконна вирубка зелених насаджень; браконьєрство на водних об’єктах області; засмічення та забруднення земель, а також спалювання сухої рослинності та її залишків.  

 

Спільна робота державних інспекторів з охорони навколишнього природного середовища і громадських інспекторів з охорони довкілля сприятиме більш ефективній реалізації екологічної політики в регіоні. Цього можна досягнути виключно завдяки злагодженій організації планування та проведення спільних заходів.

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці