Прийнято участь у нараді щодо стану довкілля області, прилеглої до тимчасово окупованої АР Крим  

         Під головуванням заступника голови Херсонської обласної державної адміністрації Едуарда НАУМЕНКО   відбулася нарада стосовно  спостереження за станом атмосферного повітря на території Херсонської області внаслідок виробничої діяльності ПрАТ Ukrainian Chemical Products.

 

         Участь у комісії прийняв заступник начальника Державної екологічної інспекції Південного округу Микола ВЛАСЕНКО.

         Нарада проведена за участі представника Уповноваженого з дотримання прав жителів АР Крим та м. Севастополя Ірини ВЕРІГІНОЇ.  

 

         Інспекцією надано пропозиції до Програми державного моніторингу у галузі охорони атмосферного повітря, а саме: передбачити проведення моніторингу повітря  в зоні впливу підприємств, розташованих у північній частині АР Крим, у тому числі: встановити стаціонарні автоматизовані пости спостережень в зоні роботи ПрАТ Ukrainian Chemical Products.

Також,  до складу комісії з питань здійснення державного моніторингу в галузі охорони атмосферного повітря та управління якістю атмосферного повітря у Херсонській області включений представник Державної екологічної інспекції Південного округу (Запорізька та Херсонська області).

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці