За минулий рік Інспекцією  розглянуті всі надходжені запити на інформацію

 

         Протягом 2021 року на адресу Державної екологічної інспекції Південного округу (Запорізька та Херсонська області)  надійшло  67 запитів на отримання інформації. Найбільша кількість отримано від фізичних осіб електронною поштою. Всі запити розглянуто відповідно до вимог Законом України «Про доступ до публічної інформації» з дотриманням  термінів вставлених чинним законодавством.

 

         Публічна інформація − це відображена та задокументована будь-якими засобами та на будь-яких носіях інформація, що була отримана або створена в процесі виконання суб’єктами владних повноважень своїх обов’язків, передбачених чинним законодавством, або яка знаходиться у володінні суб’єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації, визначених Законом України «Про доступ до публічної інформації».

         Запит може подаватися в письмовій чи іншій формі (поштою, електронною поштою) на вибір.

         Розпорядник інформації має надати відповідь на запит не пізніше 5 робочих днів з дня отримання запиту, або строк відповіді може бути продовженим до 20 робочих днів (щодо надання великого обсягу інформації або здійснення пошуку інформації серед значної кількості даних).

         Оскарження рішень, дій чи бездіяльності розпорядників інформації до суду здійснюється відповідно до Кодексу адміністративного судочинства України.

 

         Про детальний порядок подання запиту на отримання публічної інформації, де також можна знайти і відповідний зразок можна переглянути за  посилання

            Запити пропонуємо надавати поштою за адресою : пров. Козацький, 10   м. Херсон, 73003 або на електронну пошту Інспекції: pivdennyi@dei.gov.ua

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці