У Держекоінспекції Південного округу представили першого заступника начальника

 

01 лютого 2022 року  в Державній екологічній інспекції Південного округу (Запорізька та Херсонська області), відбулося представлення новопризначеного першого заступника начальника Державної екологічної інспекції Південного округу – Олега Васильовича Бігдана.

 

         З цієї нагоди у м. Запоріжжя завітали перший заступник голови Державної екологічної інспекції України Дмитро Заруба та начальник Державної екологічної інспекції Південного округу (Запорізька та Херсонська області) Костянтин Сивак.

         Дмитро Заруба, представивши нового першого заступника начальника, наголосив на важливості посилення екологічного контролю саме у Запорізькому регіоні. Зокрема, має бути посилена робота щодо проведення перевірок органів місцевого самоврядування у сфері поводження з відходами, а також в частині посилення взаємодії з правоохоронними органами.

         Керівник Державної екологічної інспекції Південного округу привітав Олега Бігдана з призначенням та висловив сподівання на тісну співпрацю, щоб досягати максимум результату в боротьбі зі злочинами проти довкілля.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці