Інспекцією вкотре встановлено порушення на водних об’єктах Запорізької області

 

      Спеціалістами Державної екологічної інспекції Південного округу (Запорізька та Херсонська області) продовжуються проводитися щоденні заходи  державного нагляду (контролю) двомісячника з охорони рибних ресурсів у 2022 році на водних об’єктах Запорізької області.

      Так, у період з 21 по 27 квітня 2022 року, в ході перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства, державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Південного округу виявлено порушення Положення про загальногеологічний заказник загальнодержавного значення «Дніпровські пороги» (м. Запоріжжя), а саме: 2 фізичні особи здійснювали заборонений лов риби вудкою в плавневій зоні о. Хортиця на озері Головківське.

      Порушників притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 91 КУпАП.

     Матеріали готуються для передачі в судові органи для притягнення до адміністративної відповідальності.

 

      Крім того, у цей період, у ході обстеження затоки р. Дніпро (м.Запоріжжя), державними інспекторами також виявлені порушення Правил любительського і спортивного рибальства у нерестовищі.

       Порушники притягнуті до адміністративної відповідальності, складено 7 протоколів про адміністративне правопорушення за ч. 3 ст. 85 КУпАП. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці