В Інспекції створено робочу групу щодо визначення шкоди завданої навколишньому середовищу внаслідок  бойових дій під час воєнного стану на території Запорізької області.      

На підставі Розпорядження Голови Запорізької обласної державної адміністрації, начальника обласної військової адміністрації від 03.05.2022 №211, Державною екологічною інспекцією Південного округу (Запорізька та Херсонська області) створено Робочу групу щодо визначення шкоди завданої навколишньому середовищу внаслідок надзвичайних ситуацій та/або збройної агресії та бойових дій під час воєнного стану на території Запорізької області.

До складу  робочої групи увійшли представники ГУНП в Запорізькій області, ГУ ДСНС України у Запорізькій області, Управління СБУ в Запорізькій області, Запорізької обласної прокуратури та інших органів виконавчої влади.

13 травня 2022 року під головуванням заступника голови Військової адміністрації Запорізької області Шустова В.В. та першого заступника Державної екологічної інспекції Південного округу (Запорізька та Херсонська області) Бігдан О.В. відбулось перше засідання Робочої групи, на якому її учасники визначили об’єкти моніторингу та обговорили питання взаємодії та оперативного обміну інформацією для фіксації нанесених збитків навколишньому природному середовищу на території Запорізької області.

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці