За 14 днів заборони на вилов риби виявлено 56 порушників

Не зважаючи на встановлену заборону на вилов водних біоресурсів у зимувальних ямах, мешканці та гості м. Запоріжжя продовжують рибалити у порушення вимог чинного законодавства.


Так за період з 01 по 14 листопада 2022 державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Південного округу здійснено чисельні заходи на предмет дотримання та недопущення порушення правил промислового, любительського і спортивного рибальства, вилову риби, інших водних ресурсів, придбання та збуту об’єктів водних біоресурсів в місцях торгівлі, а також на стихійних ринках.

За вказаний період виявлено 54 порушника, які здійснювали лов риби на зимувальних ямах та ще 2х порушників, які здійснювали перевезення риби без документів на право набуття у загальній кількості 455 кг. Відносно порушників складено 56 протоколів про адміністративне правопорушення за ч. 3 ст. 85 та ч. 1 ст. 88-1 КУпАП.

 

З 01 листопада 2022 року розпочалася на Дніпровському (Запорізькому) та Каховському водосховищах розпочалася осінньо-зимова заборона на вилов водних біоресурсів у зимувальних ямах, про що Інспекція інформувала раніше.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці