Інспекцією продовжуються проводитись заходи на предмет недопущення порушення правил спортивного та любительського рибальства у зимовий період

Інспекція продовжує проводити рейдові заходи державного нагляду (контролю) на предмет недопущення порушення правил спортивного та любительського рибальства у зимовий період.

Так, 28 грудня 2022 року Інспекцією проведено спільний рейдовий захід з представниками ГУНП в Запорізькій області в одному із районів м. Запоріжжя, в результаті якого до адміністративної відповідальності притягнуто 20 осіб за ч. 3 ст. 85 КУпАП.

Загалом державними інспекторами за період з 26 по 28 грудня 2022 року на території м. Запоріжжя складено 36 протоколів про адміністративне правопорушення за ч. 3 ст. 85 КУпАП за здійснення незаконного лову риби на зимувальних ямах.

А за порушення режиму загальногеологічного заказника загальнодержавного значення “Дніпровські пороги” відносно порушника складено протокол про адмін. правопорушення за ст. 91 КУпАП. Цей матеріал наразі готується до передачі до судових органів для вирішення справи по суті.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці