Відзначаємо Великдень екологічно!

Напередодні святкування Великодня (за юліанським календарем) пропонуємо розширити свою екологічну обізнаність.

Коли наша країна потерпає від російської навали, страждають всі аспекти життєдіяльності. Безжалісна орда випалює нашу землю, знищуючи наші ліси, річки та поля. Але кожен українець бореться на своєму фронті задля збереження та процвітання нашої Батьківщини.

До проведення та підготовки Світлого тижня поставитись можна підійти екосвідомо 🌏:


🔹Не використовувати хімічних засобів для фарбування яєць, бо це не тільки не корисно для організму, але й пластикові пакування шкодять природі, вони опиняються у водоймах та ґрунтах та не розкладаються. Пропонуємо скористатись природними барвниками.


🔹 Якщо ви звикли купувати Великодню випічку - радимо звернути увагу на картонне пакування, як відомо, цей матеріал можна здати на вторинне перероблювання та зміцнити не тільки екологічну ситуацію, а навіть економічну.


🔹В Чистий четвер, пропонуємо не тільки прибрати оселю, а і перебрати речі якими не користуєтесь та віддати їх на благодійність, комусь вони дійсно можуть бути в пригоді.


🔹Відвідуючи цвинтарі надайте перевагу живим квітам. Штучні вироби шкідливі для навколишнього середовища. Використані барвники виділяють небезпечні для здоров’я людини шкідливі речовини, а також розповсюджуються в воді та повітрі, що призводить до знищення майже всіх живих організмів.


🔹 Відзначення свят на природі неодмінно спонукає до розпалення багать, що є порушенням законодавства та за що передбачено дисциплінарну, адміністративну, цивільну і кримінальну відповідальність.


Працюємо над збереженням країни, віримо в Перемогу! Формуємо екосвідомість!💛💙


🇺🇦 Сайт ДЕІПО  |    Facebook ДЕІПО   |  Telegram ДЕІПО 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці