Оголошення! Увага Вакансія!

Оголошення

про відкриту вакансію на посаду державної служби в Державній екологічній інспекції Південного округу (Запорізька та Херсонська області)

 

Державна екологічна інспекція Південного округу (Запорізька та Херсонська області) оголошує набір на вакантну посаду державної служби в період дії воєнного стану: головного спеціаліста відділу державного екологічного нагляду (контролю) земельних ресурсів, надр, поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами управління державного екологічного нагляду (контролю) природних ресурсів та промислового забруднення Запорізької області - державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Південного округу (Запорізька та Херсонська області) (категорія «В») (з визначеним робочим місцем у м. Запоріжжя).

Завдання, які очікують на головного спеціаліста відділу державного екологічного нагляду (контролю) земельних ресурсів, надр, поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами управління державного екологічного нагляду (контролю) природних ресурсів та промислового забруднення Запорізької області - державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Південного округу (Запорізька та Херсонська області):     

-  Здійснення перевірок з питань, що належать до компетенції відділу, надання за результатами планових перевірок обов’язкових для виконання приписів.

-  Складання актів перевірок, протоколів про адміністративні правопорушення та розгляд адміністративних справ, накладення адміністративних стягнень у випадках, передбачених чинним законодавством. Передача до правоохоронних органів матеріалів про діяння, в яких вбачаються ознаки злочину.

-  Здійснення розрахунків збитків, заподіяних державі внаслідок порушення вимог природоохоронного законодавства питань, що належать до компетенції відділу.

-  Контроль виконання приписів, наданих за результатами проведених заходів державного нагляду (контролю).

-  Розгляд звернень громадян, надання пропозицій щодо проведення заходів за результатами розгляду, підготовка проєктів відповідей заявникам

-  Виконання доручень безпосереднього керівника та керівництва Інспекції, тощо.

Обов’язкові вимоги:

-  громадянство України;

-  ступінь вищої освіти не нижче бакалавра, молодшого бакалавра;

-  вільне володіння державною мовою.

Інформація про строковість призначення на посаду

строково, до призначення на цю посаду переможця конкурсу, або до спливу 12 місяців після припинення чи скасування воєнного стану.

Детальний опис вакантної посади додається.

Резюме (приклад форми додається) приймається до 07 травня 2023 року на електрону адресу: 2210kadry@ukr.net.

За результатами опрацювання резюме запросимо кандидатів на співбесіду.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці