Вакансія головного спеціаліста відділу інструментально-лабораторного контролю

Оголошення

про відкриту вакансію на посаду державної служби в Державній екологічній інспекції Південного округу (Запорізька та Херсонська області)

Державна екологічна інспекція Південного округу (Запорізька та Херсонська області) оголошує набір на вакантну посаду державної служби в період дії воєнного стану: Головний спеціаліст відділу інструментально-лабораторного контролю  - державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південного округу (Запорізька та Херсонська області)   (категорія «В») (з визначеним робочим місцем у м. Запоріжжя).

Завдання, які очікують на головного спеціаліста відділу інструментально-лабораторного контролю  - державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Південного округу (Запорізька та Херсонська області)   :     

Організовує та проводить, у межах уповноваження, роботи з відбирання проб викидів організованих стаціонарних джерел забруднення атмосферного повітря  при здійсненні планових та позапланових перевірок.

Виконує, у межах уповноваження, інструментально – лабораторні вимірювання безпосередньо на об’єктах контролю (місцях відбору проб), у тому числі параметрів газопилового потоку, а також викидів пересувних джерел утворення забруднюючих речовин, вимірювання показників складу та властивостей у тому числі забруднюючих речовин у пробах викидів організованих стаціонарних джерел забруднення атмосферного повітря.

Проводить перевірку стану організації та здійснення виробничого контролю за дотриманням суб’єктами господарювання нормативів гранично допустимих викидів забруднюючих речовин, за здійсненням інструментально – лабораторних вимірювань параметрів викидів забруднюючих речовин із стаціонарних і пересувних джерел та ефективності роботи газоочисних установок.

Виготовляє стандартні, титровані та робочі розчини, розчини хімічних реактивів, здійснює побудову градуювальних характеристик.

Проводить вимірювання та відбір проб з дотриманням вимог метрологічного законодавства, методик виконання вимірювань, нормативних документів, настанови з якості Відділу. Перевіряє правильність розрахунків виконаних вимірювань і здійснює, при необхідності, запобіжні та коригувальні дії. . Відомості, обчислення, результати вимірювань заносе у робочі журнали або форми документації, запроваджені у відділі. Складає протоколи вимірювань та перевіряє їх правильність.

Бере участь у проведенні внутрішнього аудиту, аналізує його результати та, при необхідності, надає пропозиції начальнику Відділу для прийняття рішення щодо проведення запобіжних і коригувальних дій.

Відпрацьовує та впроваджує в практику роботи Відділу нові метрологічно-забезпечені методики інструментально-лабораторного контролю викидів організованих стаціонарних та пересувних джерел забруднення атмосферного повітря, нові засоби вимірювальної техніки, лабораторне обладнання.

Проводить облік своєї роботи та надає керівництву Відділу звіти про свою діяльність.

Веде комплектацію, облік, зберігання та використання документів, що утворюються в процесі діяльності у відповідності до Інструкції з діловодства та  номенклатури справ.

За дорученням безпосереднього керівництва Відділу виконує інші обов’язки, передбачені законодавством та Положенням про Відділ

Обов’язкові вимоги:

-  громадянство України;

-  ступінь вищої освіти не нижче бакалавра, молодшого бакалавра;

-  вільне володіння державною мовою.

Інформація про строковість призначення на посаду

строково, до призначення на цю посаду переможця конкурсу, або до спливу 12 місяців після припинення чи скасування воєнного стану.

Детальний опис вакантної посади додається.

Резюме (приклад форми додається) приймається до 07 травня 2023 року на електрону адресу: 2210kadry@ukr.net.

За результатами опрацювання резюме запросимо кандидатів на співбесіду.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці