09 травня 2023 року співробітники Державної екологічної інспекції Південного округу склали 13 протоколів про адміністративні правопорушення

09 травня 2023 року в рамках проведення заходів державного нагляду (контролю) за дотриманням вимог природоохоронного законодавства співробітники Державної екологічної інспекції Південного округу склали 13 протоколів про адміністративні правопорушення за ч.3 ст. 85 КУпАП.

Громадяни здійснювали незаконний лов водних біоресурсів на території протоки, що поєднує Гребний канал та річку Дніпро у місті Запоріжжя.

Інспектори провели інформаційно - роз’яснювальну роботу щодо дотримання вимог чинного природоохоронного законодавства та дії нерестової заборони.

Закликаємо бути відповідальними та нагадуємо, що згідно ч. 3 ст. 85 КУпАП порушення правил рибальства, – тягне за собою попередження або накладення штрафу на громадян від двох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і попередження або накладення штрафу на посадових осіб - від десяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

Працюємо на збереження України!


Сайт ДЕІПО   Facebook ДЕІПО   Telegram ДЕІПО

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці