Керівництво Державної екологічної інспекції Південного округу

Начальник Державної екологічної інспекції Південного округу (Запорізька та Херсонська області) - Бігдан Олег Васильович  


      


1968 року народження.
 
Повна вища освіта. В 2004 році закінчив Дніпропетровський національний університеті за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юриста.
 
В 2009 році закінчив Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю «Державне управління», спеціалізація «Політичні інститути і процеси» та здобув кваліфікацію магістра державного управління.
 
У 2013 році присуджено науковий ступінь кандидата економічних наук із спеціальності економіка та управління національним господарством.
 
Працював на керівних посадах у Амур – Нижньодніпровська районна рада у місті Дніпропетровську, Національна академія аграрних наук України, Національний науковий центр «Інститут аграрної економіки», Державне підприємство «Державний резервний насіннєвий фонд України», Акціонерне товариство «Державна продовольчо-зернова корпорація України», Державне підприємство «Управління житловими будинками «Управління справами апарату Верховної ради України», Державна екологічна інспекція Південного округу (Запорізька та Херсонська області).
Наказом Державної екологічної інспекції України від 03.08.2023 № 80-тр/т призначено на посаду начальника Державної екологічної інспекції Південного округу (Запорізька та Херсонська області)  - головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Південного округу (Запорізька та Херсонська області).



Перший заступник начальника Державної екологічної інспекції Південного округу (Запорізька та Херсонська області) - Сидоренко Андрій Юрійович 


1975 року народження.
 
Повна вища освіта. В 1997 році закінчив Національну юридичну академію України ім. Ярослава Мудрого, по закінченню  та здобув спеціальність «правознавство», присвоєно кваліфікацію спеціаліста юриста.
В 2018 році закінчив  Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю «державне управління», та здобув професійну кваліфікацію магістра державного управління.
 
У 2018 році присуджено науковий ступень кандидати юридичних наук.
 
Працював на керівних посадах Управління Національного банку України в Харківській області, Головного територіального управління юстиції у Харківській області, Державної екологічної інспекції у Харківській області.
 
Наказом Державної екологічної інспекції України від 28.08.2023 № 89-тр/т призначено на посаду першого заступника начальника Державної екологічної інспекції Південного округу (Запорізька та Херсонська області) - першого заступника головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Південного округу (Запорізька та Херсонська області).

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці