ЗАПОБІГАННЯ КОРУПЦІЇ


1) Зразок "Повідомлення про корупцію"
2) ПОВІДОМИТИ ПРО КОРУПЦІЮ


План заходів з питань запобігання та виявлення корупції

Державної екологічної інспекції Південного округу (Запорізька та Херсонська області)

ПЛАН ЗАХОДІВ З ПИТАНЬ ЗАПОБІГАННЯ ТА ВИЯВЛЕННЯ КОРУПЦІЇ ДЕРЖАВНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ІНСПЕКЦІЇ ПІВДЕННОГО ОКРУГУ НА 2021 РІК

УВАГА!

Розпочався етап декларування за 2020 рік

НАКАЗ ПРО АКТИВІЗАЦІЮ ЗАХОДІВ З ЕЛЕКТРОННОГО ДЕКЛАРУВАННЯ

Державна екологічна інспекція Південного округу (Запорізька та Херсонська області) нагадує, що 1 січня 2021 року розпочався етап декларування за 2020 рік.

Закон України «Про запобігання корупції» визначає обов’язок подання та оприлюднення електронної декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Декларація подається щорічно до 1 квітня кожного поточного року за минулий рік шляхом оприлюднення інформації про майно та фінансові зобов’язання в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Акцентуємо Вашу увагу на тому, що декларанту необхідно, по-перше, перевірити адресу електронної поштової скриньки, яка вказана у персональному кабінеті Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, по-друге, перевірити термін дії та працездатність електронного цифрового підпису для роботи з Реєстром.

НАЦІОНАЛЬНЕ АГЕНСТВО З ПИТАНЬ ЗАПОБІГАННЯ КОРУПЦІЇ

До Вашої уваги пропонується Роз'яснення щодо застосування окремих положень Закону України "Про запобігання корупції" стосовно заходів фінансового контролю за посиланням:

РОЗ'ЯСНЕННЯ НАЗК

НАКАЗ ТА ПОЛОЖЕННЯ ПРО ВИКРИВАЧІВ



ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці